Bucuria de a fi

Curgere, joaca, viata, fiinta

Bucurie, durere, resurse, metamorfoze.

Cum te INFIINTEZI?

Poate nici nu te-ai gandit la a te infiinta pe tine pana acum, dar tot pe negandite te-ai desfiintat si le-ai dat celor din viata ta voie sa o faca, in repetate randuri. Le-ai cedat puterea din tine, te-ai lasat si ai uitat de tine.

Ai invatat astfel cum sa te imparti, cum sa de dezmembrezi, asa ca si piesele de l(E)go. Te-ai aranjat in zeci de forme. Forme impuse de parinti, profesori, prieteni, cultura, media iar lista poate continua. Le-ai acceptat pe unele ca si cand te-ar definii, fara sa apuci macar a te intrebi daca chiar asta esti. Iar pe altele probabil ca le-ai respins doar pentru faptul ca nu se aseamanau cu ceea ce ai avut in jurul tau. Oricum ar fi, te-ai experimentat pe tine sub diverse forme mai mult sau mai putin autentice ale Sinelui tau, a esentei tale, a ceea ce esti.

Te invit sa privesti in tine, sa-ti vezi forma de acum. Asa cum este, asa cum esti. Doar observ-o, fara sa te judeci, fara sa o schimbi. Priveste acea forma pe care o ai chiar acum. Ce experiente i-au dat forma? Cauta-i culorile emotiilor. Pune mana si simte-i fiecare piesa ce o face sa fie, cine stie de cat timp. Simte in mainile tale puterea de a o modela si modeleaz-o  asa cum iti vine. Cauta o forma doar a ta. Tine minte ca si asta o sa-ti ia ceva timp. Asa ca da-ti timp! Da-ti timp sa o cunosti, sa te cunosti, sa te modelezi constient de tine, sa te simti. Sa-ti simti puterea dar si delicatetea mainilor tale, dornice de a crea. De a se creea pe sine.

Poate ca o sa-ti ia un timp sa o definesti, dar tine mine ca acesta este un proces, iar orice proces necesit un timp. Asa ca da-ti timp!☺

Asa ca la piesele de l(E)go, sunt o multitudine de posibilitati de mutari, permutari si aranjari, combinari mai simple sau mai complexe. Da, suna a matematica. O matematica a vietii, a devenirii de Sine, a INFIINTARII. Doar da-ti voie sa te joci, sa te construiesti, sa te actualizezi asa cum faci un update la software.

Da-ti voie sa fi cea mai buna versiune a ta!