Viata este in sine un proces de crestere continua, in care cu atat cu cat trecem prin anumite puncte critice, provocari in viata noasta, pe care le depasim, le integram si le oferim in sens in existenta noastra, cu atat devenim mai noi, mai aproape de Sinele autentic si profund, mai aproape de armonia vietii, atingand acea zona sacra si plina de intelepciune din inima inimii noastre.
Cand ne dam voie sa urmam aceasta chemare fireasca spre reunificare din centru inimii noastre, cand ne dam voie sa pasim in calatoria spre si in inima noastra, ne permitem ca viata noastra sa fie condusa de sanatate si fericire. Cand nu ne dam voie sa ne urmam Vocea Sinelui, aceasta incearca sa ne trimita mesaje la nivelul mintii constiente, pentru a ne aduce in armonie, iar aceste mesaje pot consta in afectiuni fizice, boli, accidente, pierderi, dureri mai mult sau mai putin vizibile. Atunci cand invatam sa ascultam ceea ce are sa ne transmita sufletul prin intermediul corpului, ne dam sansa spre o viata sanatoasa si in armonie.

Atunci cand urmezi o disciplina interioara, in care practici manifestarea unei atentii constiente asupra vietii interioare dar si exterioare, incepi sa aduci in viata ta armonia. Continuand sa practici o metoda care iti cultiva aceasta armonie (mediatia, rugaciunea, mantralizarile, posturile, dansul, yoga, pictura etc.), capeti cunoasterea unui instrument ce te ajuta in transformarea si manifestarea Sinelui Autentic.

Alege o cale proprie prin care sa iti dai voie sa manifesti viata. Cu totii suntem personificari ale vietii, de aceea aminteste-ti ca fiecare persoana pe care o vezi e o manifestare a Sinelui Autentic, tu esti o manifestare a Sinelui Autentic!