Fiecare femeie care se afla intr-un proces de transformare, poate ajunge sa isi manifeste unicitatea si sa emane frumusetea inimii iluminate.
Insa la fel ca si omida, care inainte de a deveni fluture, viata ei pare ca ajunge la sfarsit chiar in acel moment. Insa acela este momentul in care o noua viata incepe sa prinda contur, si incepe sa traiesca cea mai important etapa a existentei sale, ce o va face cunoscuta noilor orizonturi ce se desfasoara inaintea sa. Asa ca, nu-ti fie teama, increde-te in proces si da-ti voie sa simti, sa te simti in toata splendoarea maretiei tale.
Aminteste-ti ca atunci cand lasasi in urma vechile credinte, faci loc transformarii in viata ta, in viata noastra, ne deschidem catre noi orizonturi si catre un viitor nou si mai bun. Prezentul ne ofera sansa de a alege cele mai importante decizii de transcedere.
Alegand libertatea, alegem in acelasi timp si responsabilitatea absoluta in crearea propriei realitati. Atunci cand indraznim sa ne reinventam, devenim cea mai buna versiune a noastra. Cu fiecare greseala pe care o facem dar pe care o intelegem, o putem transforma intr-o rampa de lansare catre victorie. De aceea, pe acest drumul al devenirii, ne v-om confrunta cu provocari ce au ca rol de a ne pune in contact autentic cu vulnerabilitatile dar si cu puterile noastre.
Uneori poate pamantul se v-a simti sub picioarele noastre mai puternic, tocmai pentru a ne face sa ne reconectam cu Mama Pamant, sa ii simtim sustinerea si suportul, sa ne dam voie sa ne facem cuib in pantecul sau, sa ne dam voie sa ne retragem pentru un timp in adancul padurii, in adancul pesterii, in mare, in noapte, in noi pentru a renaste. Alteori poate resimtim neputina, teama, singuratate, neincredere in propriile forte, iar de aici sa invatam sa CEREM ajutorul, iubirea si suportul si sa ne dam voie sa le PRIMIM, pentru ca acestea formeaza puterea noastra.
Prin ele invatam sa le OFERIM mai departe barbatilor si copiilor nostri iubirea, continerea, blandetea, sustinere si hrana pentru sufletul lor, iar toate izvorasc din intelepciune inimii sacre.
Trecand prin fiecare etapa de transformare, fiecare femeie ajunge sa isi manfieste libertatea, pasiunea, sexualitatea, creativitatea, spontaneitatea, intuitia si iubirea.
Asculta-te, asculta-ti inima, asculta-ti sufletul care vorbeste prin inteligenta trupului tau si da-ti voie sa vorbesti din adancul sufletului tau iar atunci fiecare inima te v-a intelege.

Iubeste-te trup si suflet!