Constelațiile familiale sunt o metodă de lucru holistică, integrand lucrul asupra corpului, minți și sufletului, ajutand la curățarea sau deblocarea iubirii din interiorul familiei.

Pe măsura ce eliberăm aceste blocaje, ce împiedică iubirea și viața să curgă ușor și firesc, membrii sistemului de familie încep:

  • să se reconecteze și să se simtă mai mult în puterea lor, mai susținuți, mai în contact cu sinele lor,
  • să se simtă mai conectați cu neamul și rădăcinile din care provin, simțind apartenența,
  • să dezvolte tot ami mult starea de a se simți în regulă,
  • să simtă că sunt suficient de buni, că merită și aparțin lumii, că sunt o parte importantă a întregului ce îl formăm împreună.

Atunci cand simțim că nu aparținem sistemului nostru de familie, cand ne simțim respinși sau neacceptați, tindem să ne deconectăm de la corpul și simțurile noastre, să ne deconectăm de la simțirea și trăirea vieții, cu scopul de a ne proteja de suferință.

Pentru că durerea netraită curge liberă mai departe, de la o generație la alta, uneori ajungem să percepem aceste stări ca fiind ale noastre. De fapt, trăindu-le mai mult sau mai puțin conștient, ajung să facă parte din noi și să le percepem ca fiind ale noastre. Acest fenomen, are loc, tocmai din neputința pe care a trait-o un strămoș ce nu a avut spațiul necesar pentru a-și conține durerea.

Toate aceste ne-trăiri, fac ca energia vieții să fie mai puțin disponibilă pentru cei prezenți, iar de aici să apară o multitudine de dezechilibre pe toate planurile vieții noastre: personal, în relațiile cu ceilalți, cuplu, copii, la locul muncă, în relația cu divinul/natura/universul.

Ceea ce iți propun pe mai departe este o călatorie către inima ta, într-o serie de ateliere ce au ca scop reconectare cu inima noastră, cu inteligența și înțelepciunea inimii sacre. Să ne împrietenim cu rănile încă ne vindecate ce le poartă, să creștem capacitatea de a primi iubirea din toată inima, să descoperim ce hrănește și iți face inima să se deschidă mai mult catre bucuria vieții.

De asemene, vom face exerciții și diverse tehnici ce te ajută să obți o nouă perspectivă și o mai bună conectare cu resursele tale interioare, și exerciții ce te ajută să iți reglezi sistemul nervos si să readuci echilibrul.

Daca și tu simți nevoia de a aduce in echilibru ceva din viața ta, te invit să începi un nou capitol al vieții tale, în a te conecta cu ceea ce contează cu adevărat, să te simți mai în contact cu tine și cu lumea, să crești starea de prezență și să primești sprijinul de care ai nevoie pentru a te putea elibera de poverile ce te împiedică să primești cu bucurie darul vieții.

Iar această serie de ateliere <PE CALE INIMII> integrează metoda constelațiilor familiale, metode somatice de eliberare a traumei din corpul nostru, meditații și vizualizări ghidate, imageria Inimii, ritualuri și expresii creative ale sinelui, astfel încat călatoria către universul inimii noastre, să atinga trupul și sufletul într-un mod profund și sustinător al vindecării pe mai multe planuri.

https://www.facebook.com/events/861737541123189?ref=newsfeed