Despre mine

 

Buna tuturor, sunt Iuliana,

un psiholog si psihoterapeut din Ploiesti, oras unde am si crescut. Am absolvit Facultatea de Psihologie in cadrul Univertitatii Hyperion, Bucuresti, in anul 2011, devenind astfel licentiata in psihologie. De atunci am urmat programul de formare in Psihoterapie Experentiala si a Unificarii, Asociatia SPER,  dobandind competente in lucrul individual si de grup – copii, adolescenti si adultii. De asemenea am urmat o formare ca si Facilitator in metoda terapeutica  Constelatii Familiale clasice si de trauma, avand ca si trainar pe Barbara Morgan – Asociatia “The  Coming Home Foundation”, Anglia.

Am participat la diferite cursuri si ateliere de lucru/formative in ceea ce priveste potentarea si deblocarea si optimizarea resurselor personale ca urmare a evenimentelor traumatice experimentate, o parte din ele sunt Respiratia Holotropica, Respiratia Pneuma, Meditatii dinamice si lucrul Psihocorporal, Dans si miscare, 5Rhythms,  Mindfulness – Focusarea constienta a atentiei, Mandale de Lumina, Meditatia creativa, Lucrator in Arte Combinate.

Cauti un Psiholog in Ploiesti?

Te confrunti cu probleme in relatia de cuplu sau poate ca te confrunti cu o relatie tensionata cu un membru al familiei (mama, tata, copii, etc.) tale sau din cea extinsa. Sau poate la locul de munca sunt tensiuni care iti ingreuneaza activitatea. Sau poate aceaste dificultati apar in alte arii din viata ta si simti ca ai nevoie de un sprijin, suport, de o ghidare sau de cineva care sa te asculte, te astept la cabinetul meu, pentru a gasi impreuna cea mai potrivita rezolvare pentru situatia cu care tu te confrunti.

Consiliere psihologica-psihoterapie individuala, de cuplu, psihoterapie copii, psihoterapie adolescenti, consiliere psihoterapie familiala, dezvoltare personala

Psihoterpia Experentiala Unificatoare

Psihoterapia experienţială a unificării P.E.U. este o metodă holistică, centrată pe analiza de simbol, dezvoltare personală şi autoschimbare prin intermediul exerciţiului provocator, improvizaţiei şi meditaţiei creatoare cu suport artterapeutic şi expresiv.

Consiliere și psihoterapie de cuplu

comunicare și gestionarea conflictelor
viața sexuală
educația copiilor
administrarea finanțelor
relațiile cu famiile de origine

Consiliere și psihoterapie familială

Viata de familie pe care o cunoastem astazi a suferit schimbari semnificative in ultimii 50 – 100 de ani, in ceea ce priveste  forma, dinamica, structura, si modalitatea de manifestare a acesteia. Cu toate acestea, ramane contextul principal din care fiecare individ.